Astroanalyysi.com
Suosikkeihin


Etusivu

Miksi Astroanalyysi?

Muiden Mielipiteitä

Kuinka oma Astroanalyysi?Ulkopuoliset Mobiili Linkit
 

Miksi Astroanalyysi ?


Astroanalyysi perustuu antamiesi perustietojen mukaan laadittuun tarkkaan astrologiseen analyysiin yhdistettynä henkilökohtaisesti saamaani intuitioon sinusta. Analyysi käsittelee laaja-alaisesti henkilökohtaisia persoonallisia ominaisuuksiasi antaen suuntaviivoja tuleville ratkaisuillesi. se tulee näyttämään sinulle uusia ja tuntemattomiakin puolia elämästä, maailmastasi. Opit hyödyntämään vahvuutesi voimavarat jota kautta ne tulevat ilmenemään positiivisina ominaisuuksina sinussa, omien kykyjesi ja taitojesi tiedostamisen myötä.

Astroanalyysi kehittää itsetuntemustasi.

Itse tunteminen "mitä minä olen, miten minä toimin" on pääomaa ihan samalla lailla kuin esim saamasi työtehtäviin liittyvä koulutuskin. Astroanalyysi antaa sinulle valmiuksia aistia ja tunnistaa tekemäsi ratkaisut työtehtävissäsi, vuorovaikutuksessa toisiin ihmisiin ja toimissa yleensä. Se on pääomaa omiin resursseihin tietoon ja taitoon käsitellä omia tunteita ja auttaa ymmärtämään paremmin itseäsi ympäristössä jossa elät ja työskentelet. Opittuasi enemmän itsestäsi koet paremmin onnistuvasi paremmin suhteessa ympäröivään maailmaan. Kokonaisvaltaisen vuorovaikutuksen taidoissa on kysymys monista kommunikaation muodoista. Voit lisätä omanarvon tunnettasi ja kohentuneen itsetuntemuksesi avulla varmuutesi toimia ja jäsentää erilaisia asioita paranee. Samalla sinulle syntyy kyky ymmärtää eri persoonallisuuksia paremmin etkä koe erilaisuuttakaan ongelmaksi vaan rikkaudeksi lisätäksesi omaa ja ympäristösi viihtyvyyttä.

Astroanalyysi vs horoskoopit.

MiraPatches recenze

http://mirapatches.com/cz/
Podívejte se na nás!

Kaikillahan meillä on hyvin pitkälti se käsitys, ettei lehtien ym vastaavien horoskooppeihin voine suhtautua kovinkaan vakavasti. Tuskinpa kukaan uskoo, että me kaikki olisimme jaoteltuna vain horoskooppimerkkiemme mukaan ja meidän kohtalomme olisi määräytyvä sen mukaan. Astroanalyysin ja hyvin pitkälti viihteellisten horoskooppien välillä on kuitenkin selvä ero. Astroanalyysin peruspohja perustuu antamiesi perustietojen mukaan laadittuun juuri sinun syntymähetkellä vaikuttavien tapahtumaketjujen intuitiiviseen tulkintaan. Astroanalyysin avulla tulet löytämään itsestäsi aivan uusia luonteenominaisuuksia, joista et aiemmin ole ollut lainkaan tietoinen. Tarkkaan ja huolellisesti laadittu ja tulkittu astroanalyysisi pätee sellaisenaan vain Sinulle! Se auttaa Sinua itse tutkimaan, millainen olet luonteeltasi, kuinka ja millaisten ihmisten kanssa tulet parhaiten toimeen, kuinka menestyt työssäsi, ystävänä, jne.. Luonnollisesti emme voi olla samoissa asioissa yhtä lahjakkaita, mutta kehittämällä niitä oman luonteemme ominaisuuksia, joissa saattaisimme olla lahjakkaita, voimme parantaa elämämme laatua ratkaisevasti! Ja kukapa ei tänä päivänä haluaisi kehittää itseään henkisellä tasolla. Älä tyydy uneksimaan paremmasta elämästä, vaan ryhdy nyt helpolla ja mukavalla tavalla myös elämään elämää, josta olet aina unelmoinut mutta jostain syystä sosiaaliset tai muut paineet ovat estäneet haluamasi muutoksen itsessäsi.

Astroanalyysi on työkalu sinun henkilökohtaiseen muutokseesi.

Käytä vasenta navigaatio aluetta tai klikkaa alta, niin pääset eteenpäin.


Bioveliss Tabs official

http://bioveliss-tabs.com/
Click here.© 2003 Astroanalyysi.com