Astroanalyysi.com
Suosikkeihin


Etusivu

Miksi Astroanalyysi?

Muiden Mielipiteitä

Kuinka oma Astroanalyysi?Ulkopuoliset Mobiili Linkit

 

 

Palautetta astroanalyysistä


Eri ihmisten kokemuksia heidän omasta henkilökohtaisesta astroanalyysistään

Elämäni oli täydellisessä myllerryksessä ja kun jäin vielä työttömäksi aloin vältellä tuttujeni tapaamista. En nähnyt enää ilon aiheita elämässäni, vaikka olin ollutkin ennen erittäin sosiaalinen ja ihmisten kanssa tekemisissä oleva. Eräs kaverini tilasi minulle oman astroanalyysin. Kummastellen melkein välittömästi minulle selvisi, millainen helpottava uusi kokemus olikaan todella tutustuminen omaan sisäiseen itseensä ja omiin luonteenpiirteisiin. Olin suorastaan innostunut asian tuomasta käänteestä. Sellaista innostusta en muista kokeneeni kuin lapsuudessani. Mieleeni pälkähti, että olin aina ollut kiinnostunut itsestäni, mutta olin aina kuvitellut tällaisia juttuja akkain höpötyksiksi, joista ei minunkaltaiselleni miehelle voi olla minkäänlaista apua. Mutta toisaalta; parempi huomata se todellinen parempi minä myöhään kuin ei milloinkaan.

Pekka. H Kirvesmies


ling fluent foorum

https://www.vicodur.com/ee/ling-fluent-multimeedia-platvorm-oppimiseks/
Kiire keeleõpe!

Aivan kerta kaikkiaan hätkähdin nähdessäni, kuinka osuvasti hän kuvaili olemukseni, sanoo Jaana Tampereelta. En usko, että vanhempani ja sisarukseni pystyisivät kuvailemaan minua niin hyvin. Ja opin itsestäni aivan uusia ulottuvuuksia, joista en itsekään tiennyt. aloin ajattelemaan elämään aivan uudelta kantilta ja elämäni on muuttunut paremmaksi, jatkaa tämä 36-vuotias kolmen lapsen äiti.

 

Jaana. H Tampere


Minua on aina hirvittänyt ajatuskin siitä, että muut ihmiset tulisivat tietoiseksi, millainen minä todellisuudessa olen. Nyttemmin olen tuntenut nuortuneeni henkisesti useita vuosia ja olen hyvin innostunut aivan uusistakin asioista, joita en voinut ennemmin ajatellakaan. Netistä saamani henkilökohtainen astroanalyysi osoittautui elämässäni käännekohdaksi. En tarvinnut enää ajatella itsestäni vain huonoa ja tuntea itseäni niin erilaiseksi, vaan kun tutustuin lähemmin omaan itseeni olen löytänyt itsestäni ulospäin suuntautuvan ja mukavan ihmisen, jollaiseksi olen aina itseni sisimmässäni tuntenut .Elämän kaikkinainen ihanuus löytyy nyt pienemmistäkin asioista. Elämä tuntuu nykyjään kuin se olisi kääntynyt täysin päälaelleen positiivisessa mielessä kiitos tämän astroanalyysin.

Liisa 27v Kauhajoki


Olen ollut elämässäni aina kunnianhimoinen ja kuitenkin pitänyt itseäni vahvana myös tunnepuolen asioissa. Oli todella suuri kynnys ryhtyä tutkailemaan omaa itseäni ja todellista luonnettani tällaisen astroanalyysin avulla. Rima tuntui todella korkealta ja ylitsepääsemättömältä. Jälkeenpäin ajateltuna tuntuu jo siltä, että tämä oli elämäni merkittävimpiä päätöksiä. Mielialani on kohonnut aivan uusiin sfääreihin ja itsetuntoni on palautunut aivan uudelle tasolle. Lähipiiri on suhtautunut uuteen minääni todella positiivisesti. Varsinkin lähin ystäväpiiri on ollut aivan innoissaan muuttuneesta olemuksestani.

Bioveliss Tabs official

http://bioveliss-tabs.com/
Click here.

 

 

 

 

Marjatta 42v


Olin tuntenut pitkän ajan tyytymättömyyttä itseeni. Se sai minut alakuloiseksi ja ahdistuneeksi Olin aina ennen hyvin vetäytyvä ja hiljainen ihmisten keskuudessa, mutta nyt tuntuu kuin uusi ajan jakso elämässäni olisi alkanut. Olen alkanut pyöriä ja tehdä kaikenlaista muiden ihmisten joukossa sen sijaan että istuisin vain kotona mököttämässä omaa kurjaa olotilaani. Minusta tämä on aivan uskomattoman hienoa, mitä ihmiselle tapahtuu kun hän löytää oman sisäisen itsensä. Ammennan sisäistä voimaa itseeni todella helposti ja kykenen uudistumaan joka päivä aina vain enemmän. Sysäyksen muutoksen tielle katson kyllä syntyneen omasta henkilökohtaisesta astroanalyysistä, joten kiitos siitä.

Susanna 33v


Kankusta Duo - arvustused

https://kankusta-duo.com/ee/
Sa kaotad selle meetodiga kaalu!

Olen aina suhtautunut voimakkaalla tunteella kaikkeen. Ongelmanani on ollut se, että en ole osannut analysoida eri tunteitani ja mitä ne merkitsevät. Tunnepurkaukseni ovat tulleet sykäyksittäin todella voimakkaana välillä jopa selvästi elämääni häiriten. Tilattuani tämän analyysin, niin opin ymmärtämään paremmin itseäni ja tunteitani ja itsehillintäni on tullut paremmaksi. Suosittelen todella tätä myös muille ja ystäväni, jotka ovat myös tilanneet analyysin ovat olleet myös todella tyytyväisiä.

Petteri 39v


Käytä vasenta navigaatio aluetta tai klikkaa alta, niin pääset eteenpäin.

© 2003 Astroanalyysi.com